30 December, 2010

Phalaenopsis ehk kuuking ehk orhidee vol2

Juuli alguses kirjutasin oma ainumast lillest orhideest .

Kasvas ta mul ilusti kuniks lapsed, toas palli mängides, tegid lillele liiga ja õievars murdus. Oi ma olin õnnetu, aga no mis sa lastega ikka riidled või miskit. Viisin lille magamistoa aknale ja käisin ikka teda vaatamas ja kurvastamas, et näedsa ei näegi ma sinu ilusaid õisi. Lillel kas hakkas minust kahju või oli tal nii suur valu omi ilusaid õisi näidata, et kasvatas lausa 2 õievart. Olin superhüperõnnelik!



Pilt tehtud kui avanenud on 11 õit. Kasvatas ta muutkui aga õienuppe juurde ja lõplikuks avanenud õitearvuks jäi 23.


Ja mul on nüüd ju ka teine lill-kliivia. Naistepäevaks Muskami poolt ;)

Poest tuues õitses uhkelt ja saab näha kas kevadel-suvel saan taaskord ilusaid õisi nautida

27 December, 2010

Mustrimaailmas toimus Jõuluvahetus.
Mina pidin paki tegema marimarile. Päris mitu korda sai tema IT blogis käidud. Lõpuks sai minu pakk rohe-lilla värvi. Selle suutsin välja nuhkida, et lilla värv talle meeldib :).

Pakike sisaldas: susse, 2tokki lõnga, kommi, tikkisin kaardi ja pisikese fliisist päka meisterdasin kah.



Ise sain paki janneke käest. Suured tänud talle!
Pakis: heegeldatud kuusekeste motiividest, pärlitega kaunistatud linik, küünal, valge, pehme palmikutega sallkrae, šokolaad ja heegeldatud kuusemotiiviga kaart- imeilusa luuletusega sees Pakivahetusest võtsin osa esimest korda

26 December, 2010

Soe ja imepehme kampsun endale


Suvel alustasin selle kampsuniga ja........... siis tuli nii palju teisi kudumisi vahele, et polnud mahti lõpetada. Sai teine lausa vahepael kasti ära pandud, et noh, mis silmist see meelest :)
MM`is tehti enne jõule suur kudumisralli ja siis tarisin ma viimase pooliku tööna välja Drops 88-4 vallatu, romantilise kampsuni. Päris ralli raames ma kampsunit ära ei lõpetanud. 2 päeva hiljem oli kampsun valmis!!! Pildile sain ma selle kaunitari alles nüüd. Päkamütsi õmbelsin kah ise, poisile lasteaia jõulupeoks

Lõng: Drops Alpaca 7233m Olive mix

Vardad: 2mm, 2,5mm ja 3mm
Nööbid: kadakast

23 December, 2010

Sokid jõulupakki

Ei olnud mul plaanis sokke pakki kududa, aga no ei saanud teisiti kui nägin Garnstudio jõulukalendri lehel Drops nr 0-726 sokke.



Punased sokid ämmale nr 37-38 ja rohelised äia sokid nr 42.

Lõng: Drops Karisma Lõng meeldiv pehme, soe ja loodan, et peab ka käimisele vastu

Varras: 2,5 ja 3mm

Kiireks läks mul viimase, rohelise, sokipaariga kah. Kõik plaanid ajas nässu tõbiseks jäänud mees, kes tuli varem koju ja muidugi ka öösel mitte magada armastav väikemees. Õnneks oli pere arusaaja ja täna enne üht päeval said sokid viimistletud ja pakki ära sätitud muu kraamiga.



08 December, 2010

Jõulukaart

Eelmisel aastal avastasin enda jaoks kaardile tikkimise. Mõnus tegevus. Kaarte sai tikitud rohkem, hetkel näitan ühte, sest teistele vaja poest paelakest lisaks.


06 December, 2010

Valmis sain kolmanda poolikuks jäänud töö. Tegemist Drops nr 16-25 rahvusliku kleidiga. Vabatahtlik modell, minu haige poeg-veel saab temale kleidi selga :)

Alumist mustririda ei teinud, sest liialt pikaks läheb seelikuosa. Kleidi omanik minu poisist~5cm lühem. Saab ju selle lihtsa vaevaga juurde kududa, kui omanik ja tema emme seda soovivad.
Lõng: Fabel nr 159, Alpaca 0100 ja Alpaca 3620

Varras: 3mm ja ülemisel osal 2,5mm