31 August, 2011

Sügis murrab rinnaga ehk mina leidsin ülesse oma kadunud kudusoolika....









Vennal juulis külas käies nägin, et sokkidest, mis kudusin talle jaanuaris olid tänu pesumasinale ja julgele mehepojale saanud väga viltunud ja nii 4 numbrit väiksemad sokid. Kudusin ma talle siis uued sokid. Väikevenna väga väga suureks sooviks oli pikema säärega sokipaar saada. Sokid jalale nr 45.




















Silmuseid:12100s


Vardad:3mm


Lõng: maavillane









PS!Vardal sall, millest kootud nii 20 000s ;)

07 August, 2011

Vabaajapüksid pojale

Püksiriide ostsin Merepäevade laadalt, 100%linane. Pesin mina tema siis ka läbi, et vältida hilisemaid ebameeldivusi. Seda soovitas ka riide müüja. Kahjuks hommikul oli õmblemistuhin nii suur, et jäi üle mõõtmata riide pikkus- laius peale pesu. Igatahes 0,5m riidest tulid 104 pikkuse poisi püksid ilusti välja. Et mul ainult 1 lõigetega ajakiri ,siis saigi sedasama Ottobre desing 1/2011 väljaande lõiget, pisukese omapoolse muudatusega uuesti kasutatud. Nimelt tahtsin kergesti jalga ja jalast ära käivaid pükse- mõtlesin juba ka lasteaiale ju ja nii said püksid kummivärvli ja lukust loobusin. Taskuid tegin ikka niipalju kui mudel ette nägi, sest Renno armastab taskuid.

Pilte tegin kohe palju ja igas asendis nagu näete!














Riie:100%linane 0,5m, maksumusega 2,40eurot


Tegemiseaeg:

1 tund lõigete mahakopeerimisele ja lõikamisele+ 3aastase Pänta seljasturnimise väljakannatamine :)


Teisel päeval 3 tundi : riide triikimine, lõigete riidele panemine, väljalõikamine ja õmblemine. Lisaks veel 3 aastase soovide täitmine vahepeal :)