13 January, 2013

Müts

Vajasin uut mütsi ja tahtsin ära proovida Dropsi I LOVE YOU 2 lõnga. Mõnus lõng! Kuigi esimene reaktsioon nii vaimustunud ei olnud, kui paki avasin ja lõnga nägin. Ise ka ei tea, mida ma ootasin. Müts on soe ja lõng on mõnus ja....ühesõnaga olen rahul. Kindalsti tuleb kududa nüüd ka uued käpikud ;)
Mütsi idee 16-sixteen-cable-hat, Ravelryst . Pildi järgi kudusin 


Lõng: Drops I LOVE YOU 2
Vardad: 4,5mm
Lõngakulu: 1,5tokki
 

Ahelad

Anna kudus Ahelad sviitri ja nii kui seda nägin, teadsin mida teha lilla Drops Muskat lõngast(ammu juba ostetud, aga algne idee ei vaimustanud enam selleks ajaks, kui lõnga sain.) Anna saatis juhendi ja mina valisin M suuruse, mida kuduma asusin. Peale esimesi õhksilmuseid otsusatsin , et tahan õhulisemat pluusi ja nii ma kudusin õhksilmused tavaliselt läbi. Pluus on õmblusteta, ülevalt alla valmis kootud ja et muster kehaosal jookseks katkematult, siis kehaosal natuke rohkem silmuseid kui Anna juhendis.

Aitäh Anna juhendi eest!

Lõng: Drops Muskat nr14
Vardad: 3mm
Lõngakulu: 425gr

Sokid

Ravelrys kolades jäid silma ja kudusin ühe soki päris valmis. Teine sai algusesilmused vardale ja jäid ootama aega, mil lõpetada kavatsen. MM ärgitusel ja et mind natuke ka piinavad poolikud tööd, lõpetasin täna teise soki.
Nii ergud värvid tegelikult olema ei peaks. Päikest ju jälle pole



Lõng:  Four Seasons Gründl "Marathon Klassik Top Scokenwolle 4-fach "
Vardad: 2mm
Vardal 16s