23 March, 2011

Lapiplokid 4. ja 5.




Täna otsustasin, et püüan veel maadelda 4. plokiga-Preeria lill.
Täitsa õudne kohe mõelda takkajärgi, kui palju ma seda plokki harutasin ja viimaks lausa uued tükid lõikusin ja ikka ei ole ma õmmelduga rahul Paaris kohas ebatäpsused ja hetkel ma sellest plokist täelikult tüdinenud ja lähiajal uut teha ei plaani. Kui plokid kõik valmis, siis otsustan, kas teen uue või jätan üldse tekist välja.


5. Ruumiline kikilips


Õpetust esimest ja teist korda lugedes, tundus see tõeline pähkel olevat. Kohe ei kutsunud tükke lõikuma. Täna otsustasin, et lõigun vähemasti tükid valmis ja siis püüan mingil päeval alustada nuputamisega. Otseloomulikult ma pidin kohe tükid arvuti ette tooma ja.....on ei midagi keerulist, lausa lust oli seda plokki õmmelda.


3 comments:

Sirtsuk said...

Preeria lill paistab ju väga ok! ;) Kikilips tundub üldse väha huvitav, just see lipsu osa.
Pean tunnistama, et mul on need 2 veel mõlemad tegemata ajapuudusel, loodan nädalavahetuse peale!

Anneli said...

Kuule Tirtsukas!! Sa oled liiga kriitiline enda vastu. :D No mis ebatäpsused.. kohe peale vaadates, ei märganud ma küll neid ja kui sa poleks midagi öelnud, siis ma poleks vigu üldse otsima hakanudki. :D
Kõik Sinu plokid on väga 5+!!

Ise lugesin ka seda kikilipsu, esimesel korral ei saanud midagi aru ja teisel korral kirjutasin endale selle paberil lahti. Nüüd tuleb ainult õmblema hakata. Ei miskit keerulist.

Tiina said...

Tänud kiitmast, Siiri ja Anneli Ma kavalalt panin ülesse pildi, kus neid ebatäpsusi kõige vähem näha:P