24 April, 2010

White Lies Designs "Ruby"

Seda kampsunit nähes pidin saama õpetuse. Lihtsalt nii meeldis!!!!!!!! Ja olgugi, et olin just tellinud Norrast lõnga, võtsin südame rindu ja tellisin lisaks veel kl.24 justnimelt selle kampsuni tarbeks Austermann "Mayfair"i 60%viskoosi ja 40% akrüüli. Esitükid edenesid peale LilySmuuli tõlkeabi ilusti. Aitähhh Sulle!!!! Mida aga ei saa üldse õelda tagumise tüki kohta. Saabusid ju Norrast Dropsi lõngad ja Muskatist seelik tuli vahele ja siis kohe kuidagi ei tahtnud seda poolikut tükki kätte võtta. Kui võtsin, siis olin aga jälle probleemi ees. Kaisukalt palusin abi, et kas mina äkki ei oska välja lugeda v milles asi, aga jah, õpetuses tükid erinevalt lõppevad. Kaisukas tänud Sullegi!!!!!
Mulle, kes ma elu esimest korda koon juhendi järgi, tundus selline asi äärmiselt kahtlane ja pärast pikka unenägudes kampsuni kallal olemist, lõpetasin tagumise tüki ikka niisamuti kui esitükid. Tükid said kiirelt kokku õmmeldud...


Varruka tegemisel, aga lausa harutasin. Esimest korda siis selle kudumi juures! Peale mansetti tuleb ikka välja luua niipalju silmi, kui juhendis ja mitte teha omaloomingut ;). Et harutasin, siis enam kahte varrukat korraga vardale ei pannud.




järgneb.........



4 comments:

Monika said...

Ruby on imeilus! Ootan, ootan, kannatamatult ootan järge!

Triin said...

Ruby on võrratu! Järge jään ootama minagi ;) Mul see muster samuti olemas, aga praegu on ta veel ooterežiimil ...

Maarit said...

Siin on üks kaunitar valmimas! Ootan põnevusega järge...
:)

Lillysmuul said...

Ai,kui ilus .....