07 August, 2011

Vabaajapüksid pojale

Püksiriide ostsin Merepäevade laadalt, 100%linane. Pesin mina tema siis ka läbi, et vältida hilisemaid ebameeldivusi. Seda soovitas ka riide müüja. Kahjuks hommikul oli õmblemistuhin nii suur, et jäi üle mõõtmata riide pikkus- laius peale pesu. Igatahes 0,5m riidest tulid 104 pikkuse poisi püksid ilusti välja. Et mul ainult 1 lõigetega ajakiri ,siis saigi sedasama Ottobre desing 1/2011 väljaande lõiget, pisukese omapoolse muudatusega uuesti kasutatud. Nimelt tahtsin kergesti jalga ja jalast ära käivaid pükse- mõtlesin juba ka lasteaiale ju ja nii said püksid kummivärvli ja lukust loobusin. Taskuid tegin ikka niipalju kui mudel ette nägi, sest Renno armastab taskuid.

Pilte tegin kohe palju ja igas asendis nagu näete!














Riie:100%linane 0,5m, maksumusega 2,40eurot


Tegemiseaeg:

1 tund lõigete mahakopeerimisele ja lõikamisele+ 3aastase Pänta seljasturnimise väljakannatamine :)


Teisel päeval 3 tundi : riide triikimine, lõigete riidele panemine, väljalõikamine ja õmblemine. Lisaks veel 3 aastase soovide täitmine vahepeal :)


6 comments:

anka said...

Nii lahedad püksid!!!

Ülle said...

Igasugune õmblustöö on minu silmis suurt kiitust väärt, väga vahvad püksid ja nii ruttu tehtud!

Anonymous said...

Väga ilusad püksid :) Ma ostsin mehe lühikeste pükste jaoks täpselt sama linase riide Merepäevadelt :) Ilus kangas on!!!

Evelin said...

Linase kangaga seostub alati kreemjas toon aga see kangas on mulle midagi uut. See muster on suurepärane ja poisile lausa loodud. Õmblustöö on väga ilusti välja tulnud. Ka mina kuulun nende hulka kes imetlusega vaatab, milleks õmblusmasin teiste käe all suuteline on. Super töö!

Diana Tammann said...

Kenad püksid ja väga mugavad nagu piltidelt näha võib. Kangas väga ilus ja sellisteks püksteks super. :)

Tiina said...

Tänud!
Poiss ise kah neist pükstest nii vaimustuses, et 24/7 hoiaks jalas